IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages V  < 1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
დახმარება: Guitar Rig Ii გაჩერდა!, 3-4 თვეა მშვენივრად მუშაობდა
Levani
post Jun 12 2013, 06:13 PM
Post #21


Levani
*****

Group: ფორუმელები
Posts: 1,958
Joined: 31-May 11
From: Tbilisi
Member No.: 8,843
ჩემს შესახებ: მოყვარული მუსიკოსი
ინსტრუმენტი: არ მაქვს



აჰათ smile.gif
Download
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Schertler1
post Jun 12 2013, 07:10 PM
Post #22


აქტიური Guitars.GE-ელი
***

Group: ფორუმელები
Posts: 384
Joined: 14-April 11
From: Tbilisi
Member No.: 6,079
ჩემს შესახებ: მუსიკა ჩემი პროფესიაა
ინსტრუმენტი: Ibanez



ციტატა(Levani @ Jun 12 2013, 05:39 PM) *
ავტვირთავ თუ გინდათ smile.gif




ძალიან დიდი მადლობელი ვიქნები თუ მუშა და საიმედო ვერსია გაქვს რიგ-5-ის....

ციტატა(Levani @ Jun 12 2013, 06:13 PM) *
აჰათ smile.gif
Download





პირდაპირ თუ გაეშვება ? თუ არა, ინსტალაციას როგორს მოითხოვს?
დიდი მადლობა!


--------------------
flavors.me/mikheiltsitsishvili
Go to the top of the page
 
+Quote Post
slim
post Jun 12 2013, 07:12 PM
Post #23


შინაური
*****

Group: ადმინისტრაცია
Posts: 6,794
Joined: 21-February 09
Member No.: 9
ჩემს შესახებ: მუსიკა ჩემი პროფესიაა
ინსტრუმენტი: Kramer Striker



წესით დისკის იმეიჯი იქნება და რომრლიმე ვირტუალური რომით უნდა გაიხსნას.


--------------------
DS-1 როდის მერე გახდა ანალოგი © era-schuldiner
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Schertler1
post Jun 12 2013, 08:48 PM
Post #24


აქტიური Guitars.GE-ელი
***

Group: ფორუმელები
Posts: 384
Joined: 14-April 11
From: Tbilisi
Member No.: 6,079
ჩემს შესახებ: მუსიკა ჩემი პროფესიაა
ინსტრუმენტი: Ibanez



ერთი დიდი ფაილია NIGR5PRO511 'BIN' და 'CUE' ..... ასეთი ვერსია მეც შემხვდა, მაგრამ არ ეშვება ასეთი ფაილები....
როგორ უნდა დაინსტალირდეს, იქნებ ესეც მირჩიო?!


--------------------
flavors.me/mikheiltsitsishvili
Go to the top of the page
 
+Quote Post
slim
post Jun 13 2013, 11:35 AM
Post #25


შინაური
*****

Group: ადმინისტრაცია
Posts: 6,794
Joined: 21-February 09
Member No.: 9
ჩემს შესახებ: მუსიკა ჩემი პროფესიაა
ინსტრუმენტი: Kramer Striker



ხო დავწერე იღებ რომელიმე ვირტუალურ რომს, მაგალითად Daemon Tools lite (უფასოა) მერე მაგით ხსნი და აინსტალირებ.


--------------------
DS-1 როდის მერე გახდა ანალოგი © era-schuldiner
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Schertler1
post Jun 13 2013, 11:15 PM
Post #26


აქტიური Guitars.GE-ელი
***

Group: ფორუმელები
Posts: 384
Joined: 14-April 11
From: Tbilisi
Member No.: 6,079
ჩემს შესახებ: მუსიკა ჩემი პროფესიაა
ინსტრუმენტი: Ibanez



DAEMON Tools Lite v4.47.1 (with SPTD 1.83)

მადლობა! ინტერნეტში ვნახე გუშინვე და ძალიან მარტივად დაინსტალირდა...
ჩემი აზრით, 'რიგ'-ის ყოველი მომდევნო ვერსია წინანდელზე სულ უფრო მეტად 'აგზნებულია'... აღარ მახსოვდა, რომ ადრეც დავაყენე 3,4,5 ვერსიები და მხოლოდ მე-2 ვერსიას ჰქონდა სუფთა და აკუსტიკურთან უფრო მიახლოებული ჟღერადობა.....
თუ ვინმეს აღმოაჩნდება მე-2 ვერსია არა AMPLIFY ოღონდ, იქნებ ან ლინკი მომაწოდოთ, ან, ასევე გადმომაწერინოთ?! გმადლობთ!


--------------------
flavors.me/mikheiltsitsishvili
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Levani
post Jun 14 2013, 10:00 AM
Post #27


Levani
*****

Group: ფორუმელები
Posts: 1,958
Joined: 31-May 11
From: Tbilisi
Member No.: 8,843
ჩემს შესახებ: მოყვარული მუსიკოსი
ინსტრუმენტი: არ მაქვს



ამით გაუშვი... დააინსტალირე და თვითონ გადააქცევს თავის ფაილად... ანუ პირდაპირ დააჭერ მაგ ბინ ფაილს და ჩაირთვება...
WinMount
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Schertler1
post Jun 15 2013, 08:20 PM
Post #28


აქტიური Guitars.GE-ელი
***

Group: ფორუმელები
Posts: 384
Joined: 14-April 11
From: Tbilisi
Member No.: 6,079
ჩემს შესახებ: მუსიკა ჩემი პროფესიაა
ინსტრუმენტი: Ibanez



მიუხედავად ყველანაირი ზემოქმედებისა --- წაშლა-დაყენება, კომპიუტერის გაწმენდა-აღდგენა, დეფრაგმენტაცია და სხვა --- Guitar Rig 2 (AMPLiFY ვერსია) მაინც არ გასწორდა.

პრობლემა შემდეგია: პროგრამა ეშვება და 1-4 წამის შემდეგ ’შეშდება’.... მაგრამ, პროგრამის გარე, ანუ ზედა მენიუს ნაწილი Settings, View ფუნქციონირებს, შესაძლებელია პარამეტრების ცვლა, მუშაობს აუდიო, ჩვეულებრივად იღება და რეგულირდება ASIO და ყველაფერი ისმის ... ჩერდება CPU პარამეტრი და შეუძლებელი ხდება პროგრამის პრესეტების, კომპონენტების და სხვათა გამოყენება .... ხმას გამოსცემს, მაგრამ უძრავია !!! რაღაც მცირე პროგრამული ’გაუგებრობა’ აბრკოლებს მუშაობას..... ’დემო’ ვერსია ვერ იქნება, რადგან 3-4 თვეა მუშაობს....

იქნებ სიმპტომებით შეუძლია ვინმეს მიხვდეს რაშია საქმე???


PS ყოველთვის უკეთესია ამუშაოთ Guitar Rig მინიმუმ 88 kHz ’sample rate’-ზე, ოდნავ კლებულობს ’სისწრაფე’ მაგრამ თითქმის სულ წმინდავდება და იკვეთება ბგერა !!!


--------------------
flavors.me/mikheiltsitsishvili
Go to the top of the page
 
+Quote Post
slim
post Jun 15 2013, 09:12 PM
Post #29


შინაური
*****

Group: ადმინისტრაცია
Posts: 6,794
Joined: 21-February 09
Member No.: 9
ჩემს შესახებ: მუსიკა ჩემი პროფესიაა
ინსტრუმენტი: Kramer Striker



გადააყენე ვინდოუსი და ეშველება


--------------------
DS-1 როდის მერე გახდა ანალოგი © era-schuldiner
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Schertler1
post Jun 15 2013, 11:15 PM
Post #30


აქტიური Guitars.GE-ელი
***

Group: ფორუმელები
Posts: 384
Joined: 14-April 11
From: Tbilisi
Member No.: 6,079
ჩემს შესახებ: მუსიკა ჩემი პროფესიაა
ინსტრუმენტი: Ibanez



ციტატა(slim @ Jun 15 2013, 09:12 PM) *
გადააყენე ვინდოუსი და ეშველება



ეს პროგრამა შარშანაც ასე 'გაშეშდა', მაგრამ ხელმეორედ დაყენებისას კვლავ ამუშავდა და თუ არ ვცდები, ვინდოუსიც ახალი დაყენებული იყო... სამწუხაროდ, არ დავკვირვებივარ....
მოკლედ, თუ ვინდოუსის დაყენება შეიძლება იყოს მიზეზი, გამოდის, რომ ვინდოუსს ემართება რაღაც და შემდეგშიც იგივე შეიძლება კვლავ განმეორდეს.... იქნებ გადაყენების გარეშეც შეიძლება ვინდოუსის 'გასწორება' ?... ან, თუ გადაყენება აუცილებელია, ისე მაინც დაყენდეს, რომ 3-4 თვის შემდეგ იგივე არ დაემართოს კვლავ.... ერთი სიტყვით, ვინდოუსის პრობლემის სახელის გარკვევაა საინტერესო...

სხვათაშორის, მე-3 ვერსიაც მიყენია ლეპტოპში და მშვენივრად მუშაობს, უბრალოდ ცოტა მეტ რესურსს ითხოვს და ამიტომ მინდა მე-2 'რიგ'-ის გასწორება.


--------------------
flavors.me/mikheiltsitsishvili
Go to the top of the page
 
+Quote Post
slim
post Jun 15 2013, 11:27 PM
Post #31


შინაური
*****

Group: ადმინისტრაცია
Posts: 6,794
Joined: 21-February 09
Member No.: 9
ჩემს შესახებ: მუსიკა ჩემი პროფესიაა
ინსტრუმენტი: Kramer Striker



აბა ნახე რესთორმა შეიძLება უშველოს. ოღონდ რაც კი რესთორის ფოინთის მერე იქნება ის ფაილები არასისტემურ დისკზე გადაიტანე.


--------------------
DS-1 როდის მერე გახდა ანალოგი © era-schuldiner
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Schertler1
post Jun 16 2013, 07:51 PM
Post #32


აქტიური Guitars.GE-ელი
***

Group: ფორუმელები
Posts: 384
Joined: 14-April 11
From: Tbilisi
Member No.: 6,079
ჩემს შესახებ: მუსიკა ჩემი პროფესიაა
ინსტრუმენტი: Ibanez



ციტატა(slim @ Jun 15 2013, 11:27 PM) *
აბა ნახე რესთორმა შეიძLება უშველოს. ოღონდ რაც კი რესთორის ფოინთის მერე იქნება ის ფაილები არასისტემურ დისკზე გადაიტანე.




ეშველა!!! :-))


--------------------
flavors.me/mikheiltsitsishvili
Go to the top of the page
 
+Quote Post
slim
post Jun 16 2013, 09:19 PM
Post #33


შინაური
*****

Group: ადმინისტრაცია
Posts: 6,794
Joined: 21-February 09
Member No.: 9
ჩემს შესახებ: მუსიკა ჩემი პროფესიაა
ინსტრუმენტი: Kramer Striker



რესთორით?


--------------------
DS-1 როდის მერე გახდა ანალოგი © era-schuldiner
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Schertler1
post Jun 17 2013, 01:35 PM
Post #34


აქტიური Guitars.GE-ელი
***

Group: ფორუმელები
Posts: 384
Joined: 14-April 11
From: Tbilisi
Member No.: 6,079
ჩემს შესახებ: მუსიკა ჩემი პროფესიაა
ინსტრუმენტი: Ibanez



ციტატა(slim @ Jun 16 2013, 09:19 PM) *
რესთორით?





Norton Ghost-ით..... უკან დასაბრუნებელი თარიღიც მოვნიშნე და თუ კიდევ იგივე დაემართება მალევე ეშველება.... მესამე ვერსიაც AMPLiFY-ს არის და ისიც კარგად მუშაობს.... ნამდვილი ჟღერადობა იწყება 88,2 kHz და ზევით....


--------------------
flavors.me/mikheiltsitsishvili
Go to the top of the page
 
+Quote Post
queen
post Apr 29 2014, 02:21 PM
Post #35


აქტიური Guitars.GE-ელი
***

Group: ფორუმელები
Posts: 368
Joined: 29-June 12
From: tbilisi-kutaisi
Member No.: 23,637
ჩემს შესახებ: მოყვარული მუსიკოსი
ინსტრუმენტი: affinity series squier strat



ბარემ აქ დავწერ.. :/ guitar rig ი დავაინსტალირე, ხსნის ჩვეულებრივად, asioც დაყენებული მაქვს, მაგრამ როცა გიტარას ვაერთებ მხოლოდ წუის biggrin.gif ინფუთ-აუთფუთიც მიუტიტე მრავალნაირად, მაგრამ არაფერი არ ეშველა.. და საერთოდ როცა guitar rig ს ვხსნი სხვა პროგრამები(ნებისმიერი რომლებიც ხმასთანაა დაკავშირებული) მუშაობას წყვეტენ.. ხომ არ იცით რით უნდა ვუშველო? smile.gif


--------------------
.......
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Levani
post Apr 29 2014, 05:36 PM
Post #36


Levani
*****

Group: ფორუმელები
Posts: 1,958
Joined: 31-May 11
From: Tbilisi
Member No.: 8,843
ჩემს შესახებ: მოყვარული მუსიკოსი
ინსტრუმენტი: არ მაქვს



ქლინზეც?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
queen
post Apr 29 2014, 05:46 PM
Post #37


აქტიური Guitars.GE-ელი
***

Group: ფორუმელები
Posts: 368
Joined: 29-June 12
From: tbilisi-kutaisi
Member No.: 23,637
ჩემს შესახებ: მოყვარული მუსიკოსი
ინსტრუმენტი: affinity series squier strat



ხო საერტოდ ვერ აღიქვავს გიტარას არც ქლინი არ ისმის..


--------------------
.......
Go to the top of the page
 
+Quote Post
slim
post Apr 29 2014, 10:36 PM
Post #38


შინაური
*****

Group: ადმინისტრაცია
Posts: 6,794
Joined: 21-February 09
Member No.: 9
ჩემს შესახებ: მუსიკა ჩემი პროფესიაა
ინსტრუმენტი: Kramer Striker



დავიწყოთ იქიდან რო ასიო დრაივერი გათვლილია ერთდროულად მხოლოდ ერთ პროგრამასთან სამუშაოდ (მ-აუდიოს დრაივერების გარდა). ისმის კითხვა - საერთოდ კომპიუტერი აღიქვავს შემავალ სიგნალს? ანუ კომპის დრაივერში ცანს რომ სიგნალი შედის?


--------------------
DS-1 როდის მერე გახდა ანალოგი © era-schuldiner
Go to the top of the page
 
+Quote Post
queen
post Apr 30 2014, 12:01 AM
Post #39


აქტიური Guitars.GE-ელი
***

Group: ფორუმელები
Posts: 368
Joined: 29-June 12
From: tbilisi-kutaisi
Member No.: 23,637
ჩემს შესახებ: მოყვარული მუსიკოსი
ინსტრუმენტი: affinity series squier strat



ციტატა
საერთოდ კომპიუტერი აღიქვავს შემავალ სიგნალს? ანუ კომპის დრაივერში ცანს რომ სიგნალი შედის?

ზუსტად არ ვიცი ეგ როგორ უნდა შევამოწმო, მაგრამ აშკარად სიგნალი შედის კომპიუტერში, რადგან გიტარის ხმას ჩვეულებრივ ვიწერ სხვა პროგრამით, როცა guitar rig ი გამორთულია..


--------------------
.......
Go to the top of the page
 
+Quote Post
slim
post Apr 30 2014, 09:07 PM
Post #40


შინაური
*****

Group: ადმინისტრაცია
Posts: 6,794
Joined: 21-February 09
Member No.: 9
ჩემს შესახებ: მუსიკა ჩემი პროფესიაა
ინსტრუმენტი: Kramer Striker



ანუ მარტო გიტარ რიგის ჩართვა გიცდია და ყველა სხვა პროგრამის გამორთვა თავიდანვე? ნუ მოკლედ რომ ჩართავ კომპს ეგრევე გიტარ რიგი რომ ჩაგერთო.


--------------------
DS-1 როდის მერე გახდა ანალოგი © era-schuldiner
Go to the top of the page
 
+Quote Post

3 Pages V  < 1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 

Lo-Fi Version Time is now: 19th July 2018 - 03:41 PM