IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
შეიძლება თუ არა ბასის ხამრება Guitar Rig ში ?
CHOMAXA
post Jul 29 2012, 04:23 PM
Post #1


აქტიური Guitars.GE-ელი
***

Group: ფორუმელები
Posts: 229
Joined: 23-December 09
Member No.: 840
ჩემს შესახებ: მუსიკა ჩემი პროფესიაა



ყველას გაუმარჯოს ბასი მაქვს და კომბი არა და შესაზლებელია კომში ჩართვა და რა პროგრამით და როგრო მოკლედ რომ ამიხსნათ წინასწარ დიდი მადლობა
Go to the top of the page
 
+Quote Post
slim
post Jul 29 2012, 04:33 PM
Post #2


შინაური
*****

Group: ადმინისტრაცია
Posts: 6,794
Joined: 21-February 09
Member No.: 9
ჩემს შესახებ: მუსიკა ჩემი პროფესიაა
ინსტრუმენტი: Kramer Striker



მგონი უნდა ქონდეს ბასის პრესეტები. ეხლა ვნახე და აქვს.


--------------------
DS-1 როდის მერე გახდა ანალოგი © era-schuldiner
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CHOMAXA
post Jul 29 2012, 04:40 PM
Post #3


აქტიური Guitars.GE-ელი
***

Group: ფორუმელები
Posts: 229
Joined: 23-December 09
Member No.: 840
ჩემს შესახებ: მუსიკა ჩემი პროფესიაა



ვაა კაია ესეიგი გიტარ რიგში როგორც გიტარას მასე სჰევაერთებ ჩვეულებრივ თუ რაიმე უნდა ვქნა ?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
levlord
post Jul 29 2012, 07:30 PM
Post #4


აქტიური Guitars.GE-ელი
***

Group: ფორუმელები
Posts: 304
Joined: 27-October 09
From: Tbilisi
Member No.: 670
ჩემს შესახებ: მუსიკა ჩემი პროფესიაა
ინსტრუმენტი: ბასი,გიტარა,კლავიშიანები.



კი აქვს თან არ არის ცუდი, კიდე კარგია ampeg svx-ი თუ გადმოწერ ტორენტებზე დევს.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CHOMAXA
post Jul 29 2012, 08:57 PM
Post #5


აქტიური Guitars.GE-ელი
***

Group: ფორუმელები
Posts: 229
Joined: 23-December 09
Member No.: 840
ჩემს შესახებ: მუსიკა ჩემი პროფესიაა



კარგით გაიხარეთ მადლობთ პასუხისათვის
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 

Lo-Fi Version Time is now: 18th June 2018 - 02:20 AM