IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
სიმები გამოვცვალე
I_K_A
post Jun 8 2014, 12:03 AM
Post #1


Guitars.GE-ელი
**

Group: ფორუმელები
Posts: 33
Joined: 14-October 11
Member No.: 19,147
ჩემს შესახებ: მუსიკა ჩემი პროფესიაა



გამარჯობა'თ! ე.ი. რახდება ..
კლასიკურ გიტარაზე გამოვცვალე სიმები, 25 ლარიანი დადარიოს სიმები დავაყენე და პატარა რამეს დავუკრავ და ირევა, ანუ ტონალობა ჩამოდის ქვემოთ, ეშვება რა და რისი ბრალია? : / ძველი სიმები რაც მეყენა მთელი კვირა 'რო' მეკლრა შეიძლება არ არეულიყო, ტუნერით ვამოწმებდი ხოლმე და ამას რა ჭირს ვერ გავიგე. ეშველება რამე?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Levani
post Jun 8 2014, 12:14 AM
Post #2


Levani
*****

Group: ფორუმელები
Posts: 1,958
Joined: 31-May 11
From: Tbilisi
Member No.: 8,843
ჩემს შესახებ: მოყვარული მუსიკოსი
ინსტრუმენტი: არ მაქვს



ჰედსტოკისკენსიმები კარგად დაამაგრა... ანუ ნახე ვიდეოები როგორ ამაგრებენ რა... რაღაცკვანძის პონტშია როგორ აგისნა... უნდა მოაყოლო ბოლო და ისე გადაუჭირო... ნახე რა კაროჩე ესე ვერ აგიხსნი smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
I_K_A
post Jun 8 2014, 12:20 AM
Post #3


Guitars.GE-ელი
**

Group: ფორუმელები
Posts: 33
Joined: 14-October 11
Member No.: 19,147
ჩემს შესახებ: მუსიკა ჩემი პროფესიაა



ციტატა(Levani @ Jun 8 2014, 12:14 AM) *
ჰედსტოკისკენსიმები კარგად დაამაგრა... ანუ ნახე ვიდეოები როგორ ამაგრებენ რა... რაღაცკვანძის პონტშია როგორ აგისნა... უნდა მოაყოლო ბოლო და ისე გადაუჭირო... ნახე რა კაროჩე ესე ვერ აგიხსნი smile.gif


როგორც ეყენა წინა სიმები ზუსტად ისე დავაყენე smile.gif მაგის ბრალია ვითომ?
მადლობა, ვნახავ.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
queen
post Jun 8 2014, 10:27 AM
Post #4


აქტიური Guitars.GE-ელი
***

Group: ფორუმელები
Posts: 368
Joined: 29-June 12
From: tbilisi-kutaisi
Member No.: 23,637
ჩემს შესახებ: მოყვარული მუსიკოსი
ინსტრუმენტი: affinity series squier strat



ისე იცის ნეილონმა არევა თავიდან ეშვება ხოლმე ახალდაყენებულზე.. მაგრამ წესით დიდი ხანიც არ უნდა დაჭირდეს მის გასწორებას.. იცი რა ქენი როცა ააწყობ და ტუნერი გიჩვენებს რომ აწყობილია სიმი, მაშინ ეს სიმი ცოტა "აქაჩე" biggrin.gif ბენდი გააკეთე და დაინახავ რომ ტონი დაიწევს, შემდეგ ისევ ააწყვე.. ოგონდ თუ ერთი ორმა ასეთმა მცდელობამ შედეგი არ გამოიღო, მაშინ როგორც გითხრეს ჰადსტოკზე არ არის დამაგრებული სიმები კარგად და მაგის ბრალი იქნება smile.gif


--------------------
.......
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Badagon
post Jun 8 2014, 11:36 AM
Post #5


ჩვენებური
****

Group: ფორუმელები
Posts: 436
Joined: 8-August 11
Member No.: 15,729
ჩემს შესახებ: მოყვარული მუსიკოსი
ინსტრუმენტი: Jacksons and Ibanez with Seymour Duncans.



ახალი სიმები თავიდან ურევს, წესია ეგეთი smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
I_K_A
post Jun 9 2014, 01:22 AM
Post #6


Guitars.GE-ელი
**

Group: ფორუმელები
Posts: 33
Joined: 14-October 11
Member No.: 19,147
ჩემს შესახებ: მუსიკა ჩემი პროფესიაა



queen, Badagon,
აჰაა, გაიხარეთ.
ასე მითხრეს გუშინ და დღეს 2 - 3 ჯერ ავაწყე ახლიდან და გასწორდა. მადლობა!
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 

Lo-Fi Version Time is now: 22nd February 2018 - 10:53 AM